مسابقه هوا فضا (راکت آبی )

برگزاری مسابقه هوا فضا (راکت آبی ) توسط گروه پژوهش و انجمن فیزیک دبیرستان مهرآیین انجام شد .

هدف از این مسابقه شناسایی رشته های پژوهشی و ثبت نام کلاس های پژوهشی سال 98-97 بود .

در ابتدا آقای موذنی درباره رشته های پژوهشی توضیحاتی را به دانش آموزان ارائه کردند و در مرحله بعد ، دانش آموزان به گروه های 2 نفره  تقسیم شدند و شروع به ساخت موشک آبی خود کردند . بعد ساخت موشک آبی تمامی دانش آموزان در حیاط مدرسه جمع شدند تا ببینند که کدام گروه برنده می شود و بعد از پایان مسابقه به گروه اول جایزه و لوح تقدیر تعلق خواهد گرفت.

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ می باشد.