اطلاعیه جدید درمورد تحویل رضایتنامه اردوی معارفه

:mega::mountain_railاولیای گرامی ، دانش آموزان عزیز پایه دهم :

:diamond_shape_with_a_dot_inside: لطفا جهت امضای رضایتنامه اردوی معارفه حداکثر تا روز یکشنبه ۱۷ تیرماه به دبیرستان دوره دوم مهرآیین، مراجعه نمایید و یا رضایتنامه‌ی موجود در کانال را امضا کرده و به دبیرستان تحویل نمایید.

:small_blue_diamond:اولیای محترمی که در تهران حضور ندارند، رضایتنامه را از کانال پرینت گرفته و بعد از امضا ، عکس آن را به شماره ( ۰۹۱۲۳۲۵۱۵۴۱ ) تلگرام کرده و اصل آن را روز اردو تحویل دبیرستان نمایند.

:small_blue_diamond:دانش آموزانی هم که مایل هستند با هم در یک کوپه باشند، اسامی خود را به شماره ( ۰۹۱۲۳۲۵۱۵۴۱ ) ارسال نمایند تا در صورت امکان در یک کوپه قرار بگیرند.

با تشکر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ می باشد.