صفحه اصلی انجمن فیزیک

انجمن فیزیک مهرآیین

از مهمترین عوامل رشد کشور های توسعه یافته توجه ویژه ی آن ها به رشته های علوم پایه می باشد، چرا که رشد تکنولوژی و صنعت در گرو پیشرفت در زمینه هایی همچون ریاضی، فیزیک و شیمی می باشد.

علم فیزیک از گذشته‌های بسیار دور ذهن بشریت را درگیر خودکرده است علمی که از ساده‌ترین رخدادها همانند حرکت اهرم‌ها تا رفتارهای شگفت‌انگیز ذرات بسیار ریز مانند الکترون‌ها را شامل می‌شود و مستقیماً زندگی ما را تحت تأثیر خود قرار می‌دهد. بدون شک فراگرفتن شیوه ی صحیح علم فیزیک و پیشرفت در آن علاوه بر رشد و توسعه‌ی کشور به پرورش استعدادهای فردی نیز کمک خواهد کرد، اما متأسفانه به میزانی که آموزش و پژوهش در علم فیزیک اهمیت بسیار دارد به آن توجه نشده است. طبق تحقیقات انجام‌شده، حضور دانش آموزان در فعالیت‌های علمی و انجام آزمایش های مختلف موجب افزایش یادگیری آن‌ها در درس فیزیک خواهد شد. لذا مدرسه ی مهرآیین تصمیم به تشکیل انجمن فیزیک گرفت تا با فعالیت های مختلف، دانش آموزان را به تحقیق، پژوهش و شرکت در کار های گروهی تشویق کند تا بتواند رسالت تعلیم و تربیت را با کیفیتی بیش از گذشته انجام دهد .

امید آن می‌رود تا خانواده‌های محترم و دانش آموزان عزیز با حمایت و توجه خود این‌گونه انجمن‌های علمی _ دانش‌آموزی را در راه رسیدن به هدف والای خودیاری کنند.

دانش آموزان علاقه مند و با انگیزه جهت عضویت در انجمن فیزیک مهرآیین وارد آدرس زیر شوید.

صفحه عضویت در انجمن فیزیک مهرآیین

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ می باشد.