باشگاه المپیاد مهرآیین

مسابقات علمیِ جهانی موسوم به المپیاد، هر ساله برگزار شده و دانش آموزانی که از مراحل درون کشوری با امتیاز بالا عبور کنند، به سطح جهانی راه پیدا کرده و در رقابتی بین المللی، واجد کسب مدال های رنگین می شوند. حضور دانش آموزان در رقابت های المپیاد علاوه بر اینکه یک تجربه منحصر به فرد محسوب می شود، یک رزومه ی عالی در سطح جهانی هم به حساب می آید و در تمام دنیا با چهره ی نخبه و مستعد شناخته می شوند. در این بین، مسابقات المپیاد دانش آموزیِ جهانی، با ارزش ترین تورنُمِنت علمیِ دانش آموزی محسوب می شود.
در لیست رتبه های برتر المپیاد، اسامی دانش آموزان مهرآیین یعنی علی خوش طینت، ایمان اجتهادیان، مهراد اسدی، مازیار ظهیر، علیرضا فرهادیان، صالح شاملو و امیرعلی راضی به چشم میخورد
از جمله مزیت های دانش آموزان مدال آور در المپیاد می توان به، عضویت در بنیاد ملی نخبگان کشور، معافیت از کنکور سراسری، اختصاص وام و معافیت سربازی اشاره کرد که این افراد به مسابقات بین المللی اعزام می شوند. البته کسانی هم که مدال بدست نیاورند، دارای سهمیه برای کنکور سراسری هستند.

هم اکنون المپیاد در ایران در 9 رشته ریاضی، کامپیوتر، فیزیک، شیمی، زیست شناسی، نجوم و اخترفیزیک،ادبی و نانو در حال برگزاری است و طبق برنامه ریزی های انجام شده توسط معاونت آموزشی دبیرستان مهرآیین، تیم های المپیاد در رشته های فوق در حال آموزش تحت نظر اساتید ارزشمند و دارای مدال المپیاد می باشند.

افتخار آفرینان مهرآیین در المپیاد های کشوری و بین المللی:

ایمان اجتهادیان ، مدال نقره المپیاد کامپیوتر کشوری - مهراد اسدی ، مدال برنز المپیاد شیمی کشوری - علیرضا فرهادیان ، مدال برنز المپیاد فیزیک کشوری

امیر علی راضی ، مدال برنز المپیاد فیزیک کشوری    - صالح شاملو ، مدال برنز المپیاد فیزیک کشوری  - مازیار ظهیر ، مدال برنز المپیاد نانو کشوری

ایمان آقا حکیم ، مدال نقره تورنمنت بین المللی ریاضیات بدون مرز - آرمان محمودی ، مدال برنز تورنمنت بین المللی ریاضیات بدون مرز

نتایج افتخارات مهرآیین در رقابت های علمی سال های اخیر

برترین های مهرآیین در مسابقات علمی کشوری:

اسامی قبولی های مرحله دوم المپیاد کامپیوتر :

علی خوش طینت ، امیرعلی کلهر ، ارشیا خوشحال ، امیر محمد عباسی ، حسین ابویی ، علیرضا محمودی و سجاد امیری پویا

و راهیابی علیرضا کریمی به مرحله نهایی جشنواره خوارزمی

نتایج درخشان افتخار آفرینان مهرآیین در رقابت های علمی

صالح شاملو و امیرعلی راضی ، مدال برنز المپیاد فیزیک کشوری را نصیب خود کردند.

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ می باشد.