باشگاه المپیاد مهرآیین

مسابقات علمیه جهانی موسوم به المپیاد، هر ساله برگزار شده و دانش آموزانی که از مراحل درون کشوری با امتیاز بالا عبور کنند، به سطح جهانی راه پیدا کرده و در رقابتی بین المللی، واجد کسب مدال های رنگین میشوند. حضور دانش آموزان در رقابت های المپیاد علاوه بر اینکه یک تجربه منحصر به فرد محسوب می شود، یک رزومه ی عالی در سطح جهانی هم به حساب می آید و در تمام دنیا با چهره ی نخبه و مستعد شناخته می شوند. در این بین، مسابقات المپیاد دانش آموزی جهانی، با ارزش ترین تورنتمت علمی دانش آموزی محسوب می شود.
در لیست رتبه های برتر المپیاد، اسامی دانش آموزان مهرآیین یعنی علی خوش طینت، ایمان اجتهادیان، مهراد اسدی، علی مازیار ظهیر و علیرضا فرهادیان به چشم میخورد
از جمله مزیت های دانش آموزان مدال آور در المپیاد می توان به، عضویت در بنیاد ملی نخبگان کشور، معافیت از کنکور سراسری، اختصاص وام و معافیت سربازی اشاره کرد که این افراد به مسابقات بین المللی اعزام می شوند. البته کسانی هم که مدال بدست نیاورند، دارای سهمیه برای کنکور سراسری هستند.

هم اکنون المپیاد در ایران در 8 رشته ریاضی، کامپیوتر، فیزیک، شیمی، زیست شناسی، نجوم و اخترفیزیک،ادبی و نانو در حال برگزاری است و طبق برنامه ریزی های انجام شده توسط معاونت آموزشی دبیرستان مهرآیین، تیم های المپیاد در رشته های فوق در حال آموزش تحت نظر اساتید ارزشمند و دارای مدال المپیاد می باشند.
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ می باشد.