ثبت نام مهرآیین

دبیرستان مهرآیین در پایه های دهم ، یازدهم و چهارم رشته های انسانی ، تجربی و ریاضی برای سال تحصیلی 97-96 با شرایط ذیل ثبت نام به عمل می آورد:

الف –پذیرش در پایه های دهم رشته های انسانی ، تجربی و ریاضی:

کلیه داوطلبان پسر و دختر پایه نهم دوره متوسطه اول با معدل بالاتر از 19 می توانند از طریق این وب سایت از دی ماه امسال تا اردیبهشت ماه 1396 پیش ثبت نام آزمون را بعمل آورند.

جهت آمادگی و آشنایی بیشتر با آزمون ورودی دبیرستان می توانید کتاب آزمون های مهرآیین (تالیف هیات  علمی دبیرستان مهرآیین) را از روابط عمومی دبیرستان تهیه نمایید . همچنین کتاب ریاضیات جامع نهم تالیف آقای حسین انصاری انتشارات مبتکران از جمله منابع آزمون ورودی مهرآیین می باشد. لازم به ذکر است که بخشی از نمونه سوالات آزمون های سال های گذشته در وبسایت ما در ذیل همین صفحه برای دانلود موجود می باشد.

پس از انجام مراحل ثبت نام اینترنتی جلسه توجیهی آشنایی با برنامه ها واهداف دبیرستان مخصوص خانواده های محترم دانش آموزان عزیز برگزار خواهد شد(فروردین 95 به بعد) .

ب –پذیرش میان پایه های دبیرستان : (پایه یازدهم و چهارم رشته
های انسانی ، تجربی و ریاضی)

1-سیستم کنکور دبیرستان : کلیه دانش آموزان پسر  ودختر دبیرستانی با معدل 19 به بالا نیم سال اول می توانند از طریق ثبت نام در سایت دبیرستان،داوطلب آزمون ورودی باشند.محتوی این آزمون نیمه دوم کتاب های دروس عمومی و اختصاصی با ضرایب کنکور سراسری می باشد.جزئیات بیشتر آزمون از طریق جلسه توجیهی پس از ثبت نام اینترنتی به اطلاع خواهد رسید.لازم به ذکر است پس از قبولی،داوطلب باید در آزمون مرحله دوم و مصاحبه نیز موفق گردد.
رتبه های برتر فرهنگی در سطح منطقه و استان و پژوهشگران برتر جشنواره جوان خوارزمی ، اعضای تیم های ملی ورزشی در سطح نوجوانان و رتبه های تک رقمی آزمون های کشوری در الویت ثبت نام می باشند .

2-باشگاه المپیاد مهرآیین : کلیه دانش آموزان پسر و دختر دبیرستانی با معدل 19 به بالای نیم سال اول که داوطلب شرکت در باشگاه المپیاد مهرآیین می باشند می بایست علاوه بر شرکت در آزمون ورودی میان پایه دبیرستان،در امتحانات مجزای هر المپیاد شرکت نمایند.

دارندگان مدال نقره و برنز المپیادهای علمی برای ثبت نام در الویت می باشند.جزئیات بیشتر آزمون از طریق جلسه توجیهی پس از ثبت نام اینترنتی به اطلاع خواهد رسید.

آزمون ورودى:
١٤ ارديبهشت ساعت ٨ صبح
زعفرانيه-خيابان كافى آبادى-پلاك ٤٨-دبيرستان مهرآيين

جهت پیش ثبت نام اینترنتی کلیک نمایید.

دانلود سوالات آزمون های سال های گذشته (کلیک نمایید)

ستاد برگزاری آزمون دبیرستان مهرآیین