مشاوره خانواده پیرامون مسائل مواد مخدر

انسان در ابعاد و عرصه هاي مختلف زندگي اغلب با موقعيت‌هاي متعارض، تنش‌زا و چالش برانگيزي مواجه مي‌گردد كه بسياري از آن‌هابا سلامت و بهزيستي او مرتبط است. چنين موقعيت‌هايي و به طور خاص مشكلات مرتبط با سلامتي، نه تنها فرد را متاثر مي‌سازد، بلكه در بيشتر اوقات خانواده، نزديكان و عملكرد تحصيلي، شغلي و روابط اجتماعي فرد را نيز در معرض خطر آسيب قرار مي‌دهد. گاهي اوقات بروز موقعيت‌هاي تنش‌زا و بحراني به از هم گسيختگي فرد و كاهش توانايي او براي تعريف، تحليل و تدبير مسئله منجر مي‌شود. در چنين شرايطي ياري كارشناسانه مي‌تواند به او كمك كند تا با شناخت بهتر و چندجانبه مسئله، شناسايي راه حل‌هاي گوناگون، اتخاذ تصميم مناسب و بالاخره عمل، تعادل را بازيابد. معمولاً نيز اغلب افراد در اين موقعيت‌ها در جستجوي مشاوره و كسي كه بتواند مشاور خوبي باشد، برمي‌آيند.
مدرسه مهرآیین برانست تا در تمام عرصه ها برای پیروزی و موفقیت خانواده بزرگ مهرآیین قدم بردارد. یکی از مهم ترین این برنامه ها برگزاری جلسات مشاوره خانواده با موضوعات مختلف می باشد.
این دوره جلسه مشاوره خانواده در مدرسه مهرآیین با موضوع آشنایی خانواده ها با مواد مخدر و خطرات آن برای جوانان با هدف افزایش سطح سلامت در جامعه در روز چهار شنبه چهاردهم بهمن ماه با حضور و اجرای جناب سروان منتظری برگزار شد.
تهیه عکس و گزارش: واحد فرهنگی دبیرستان مهرآیین