جدیدترین تکنولوژی توربین بادی از نوع پرتابل

فکر می کنم احتمالا از توربین های بادی آنچه به ذهن می آید پره های عظیم در حال چرخش در مجاورت چمن زار کانزاس یا سواحل دانمارک باشد، اما مینه سوتا در سال 2014  توربینی را با ابعاد 12 اینچ ( 30 سانتی متر) با روتور عمودی ( Savonius ) طراحی نمود.
این شرکت در حال حاضر توانسته است در چهار اندازه مختلف توربین با محور افقی و محور عمودی طراحی نماید.
توربین سال گذشته شامل یک ژنراتور 15 وات داخلی با پورت USB و سرعت 10 مایل در ساعت (16 کیلومتر / ساعت) که قادر به شارژ یک تلفن همراه است را تولید کند. Janulus ( که قبلا به عنوان Skajaquoda شناخته شده است، بدلیل تلفظ سخت) اکنون با طراحی یک توربین بادی نوع افقی سه پره 50 وات نموده است.
این توربین به راحتی در صندوق یک خودرو جاسازی می شود. در تصاویر زیر مراحل نصب و سایز توربین مشخص شده است

این نوع توربین با ابعاد 39 اینچ (100 سانتی متر) با سه پایه 40 اینچی بازشو، و وزن £ 42 ( 19 کیلوگرم ) و همراه با یک ژنراتور 2،500 وات (2.5 کیلو وات... تقریبا برابر  توان بیست و پنج عدد لامپ رشته ای معمولی یا 125 عدد لامپ کم توان فلورسنت یا به عبارتی 312 عدد لامپ LED با شار نوری برابر) است که به یک باطری لیتیوم یون 300،000 میلی آمپر مجهز می باشد.
مشابه این توربین با کارایی بهتر و ابعاد بزرگ تر توسط یکی از دانشجویان دانشگاه امیرکبیر طراحی و با هزینه بسیار کمتر ساخته شده است.
منبع:http://www.janulus.com