اطلاعيه شماره چهار ستاد ثبت نام مجتمع آموزشي مهرآيين

۱)افراد ليست A جهت ثبت نام قطعي روزهاي سه شنبه ٢/١٩ و چهارشنبه ٢/٢٠ از ساعت ١٣ تا ١٧ بهمراه مدارك(دو قطعه عكس+تصوير شناسنامه و كارت ملي دانش آموز و مادر و پدر+تصوير كارنامه ي ترم اول+اسناد مالي) به واحد ثبت نام مراجعه نمايند.لطفا توجه فرماييد هنگام ثبت نام قطعي حضور دانش آموز و ولي محترم الزاميست و پس از تحويل مدارك حتما فرم رضايت نامه ي اردوي معارفه تكميل و امضا گردد.

۲)افراد ليست B جهت تكميل پرونده و مصاحبه،به همراه ولي محترم روز يكشنبه ٢/١٧ از ساعت ١٥ تا ١٩ به دبيرستان مهرآيين مراجعه نمايند.

۳)افراد ليست C ،جهت آزمون شانس مجدد،پنج شنبه ٢/٢١ ساعت ٩ صبح به دبيرستان مهرآيين مراجعه نمايند.اين آزمون شامل سوالات تشريحي رياضي مي باشد و به مدت ١٠٠ دقيقه به طول مي انجامد.

لازم به يادآوري است اگر براي مراجعه در زمانهاي اعلام شده با مشكل مواجه هستيد ، حتما روز شنبه با روابط عمومي تماس گرفته و موضوع را اطلاع دهيد و نسبت به تنظيم قرار مجدد اقدام فرماييد تا حقي از شما ضايع نگردد.