گزارش جشنواره جوایز-اردیبهشت95+عکس

به نام خدایی که در این نزدیکیست...
جشنواره جوایز مهرآیین یکی از بزرگ ترین رویداد هایی است که سالانه در موسسه آموزشی و فرهنگی مهرآیین برگزار می شود . ماه ها و هفته ها همه ی اعضای خانواده بزرگ مهرآیین برای برگزاری هر چه با شکوه تر این جشن تلاش می کنند. در حقیقت این جشن تجمعی از کادر ، دبیران ، دانش آموزان و خانواده ها از دبیرستان پسرانه مهرآیین دوره دوم و دبیرستان دخترانه مهرآیین دوره اول و دوم می باشد. در این جشن بزرگ از همه دانش آموزان تلاشگر و همین طور دبیران و کادر زحمتکش مدرسه تقدیر به عمل می آید.
جشن امسال نیز مانند هر سال با حضور گرم خانواده بزرگ مهرآیین در باغ دربند واقع در محله تجریش تهران در روز دوشنبه 6 اردیبهشت سال 1395 با شکوه تمام برگزار گشت .
با حضور در سالن شاهد حضور جمعی از کادر مدرسه ، آقای فدایی و خدمه  و همین طور گروه هنری مدرسه بودیم که در حال آماده سازی سالن و همین طور استقرار گروه موسیقی  بودند . افراد کم کم به سالن برگزاری جشن اضافه می شدند. ساعت 17:30  جشنواره بزرگ جوایز مهرآیین با قرائت آیات قرآن کریم با صدای زیبا و دل نشین جناب آقای پورطهماسبی مسئول روابط عمومی و قاری هنرمند مدرسه مهرآیین آغاز شد .
بعد از قرائت قرآن با اعلام مجری خوش ذوق برنامه جناب استاد سخاوتی  نوبت به سخنرانی مدیران دبیرستان های پسرانه و دخترانه رسید که  حضار دقایقی به سخنان سرکار خانم جهانبانی مدیر دبیرستان دخترانه و جناب آقای آل هاشمی مدیرعامل مجموعه  که سال های زیادی از عمر گرانبهای شان را در راستای تعلیم و پرورش جوانان و نوجوانان این مرز و بوم سپری کرده و در این راه تجربه ارزشمندی کسب نموده اند ، گوش فرا دادند.
بعد از صحبت های مدیران از اعضای انجمن تقدیر به عمل آمد و استاد کشانی به نمایندگی از سایر اعضا دقایقی برای حضار صحبت کردند.
پس از این مقدمات نوبت به یکی از جذاب ترین بخش های برنامه یعنی تقدیر از دانش آموزان و اهدای جوایز رسید و کلیپ های تهیه شده از مصاحبه دانش آموزان تلاشگر ، دبیران و کادر  که با همکاری گروه انفورماتیک مدرسه  و زحمات فراوان دانش آموزان پارسا حمیدیان، فربد قدر خواه، اشکان حریری، امیررضا محمدی و ارشیا هاشمی پور از پایه چهارم و پوریا خیری از پایه سوم دبیرستان تهیه شده بود در طول مراسم پخش شد که مورد استقبال شرکت کنندگان در مراسم واقع گشت.
گروه هنری دبیرستان مهرآیین به سرپرستی استاد مرتضی مجذوب و همکاری بی نظیر دانش آموزان هنرمند مهرآیین که امسال به معنای واقعی در عرصه های مختلف هنری سنگ تمام گذاشتند! با دست پر در مراسم حضور یافتند و تمام میهمانان را شگفت زده نمودند.
برنامه های گروه هنری در سه نوبت برگزار شد که این برنامه ها شامل اجرای گروه سرود دبیرستان پسرانه که در مسابقات  منطقه 1 موفق به کسب رتبه نخست شده و به مسابقات استانی راه یافتند، خوانندگی دانش آموز سید امیر جلال جبلی و هم خوانی استاد مجذوب و جناب آقای فلزی بود که با همراهی نوازندگی دانش آموز تلاشگر پایه دوم مهدیار خانزاده و استاد زمانی شور و حال خاصی به مراسم داد  و به قولی همه را سورپرایز کردند و در ادامه گروه سرود دبیرستان دخترانه بود که اجرای زیبای آنان طراوت و زیبایی این مراسم را دو چندان نمود.
در این مراسم میهمانانی از شورای محله زعفرانیه و آموزش و پرورش منطقه یک نیز حضور داشتند که دقایقی از سخنان ایشان بهرمند شدیم و در پایان به رسم یادبود هدایایی از طرف مدرسه مهرآیین به آنان اهدا گشت.
مانند هر سال تعدادی از دانش آموزان خوش ذوق دبیرستان پسرانه آقایان آرش وزیری ، آریا شاه رستم بیک، نیما عطار نژاد ، علی نقیبی و از دبیرستان دخترانه خانم دلآرام نانگیر دل نوشته هایی تهیه کرده بودند که در طول مراسم توسط ایشان قرائت شد.
و این مراسم هم با تمام خوبی ها و بدی ها .....البته یه سوالی؟ مگه بدی هم داشت !!!! نه .... به نظر من که تماما زیبایی بود هم به پایان رسید و در  قلب خاطره های مهرآیین جای گرفت.
جا دارد از تمامی عزیزانی که در برگزاری این جشن بزرگ متحمل زحمات فراوانی شدند تا این مراسم نیز به نحوه احسن انجام گیرد تشکر و قدر دانی به عمل بیاوریم.

دل نوشته دانش آموزان وزیری و شاه رستم بیک در جشنواره جوایز(کلیک نمایید)
برای مشاهده کلیپ ها در کانال مهرآیین در آپارات کلیک نمایید.
برای مشاهده عکس ها به گالری تصاویر مراجعه نمایید.گالری تصاویر
 فیلم های جشنواره بزودی در وب سایت مدرسه و کانال آپارات قرار می گیرد.